Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Sarıyer’de bağımsız aday rüzgârı, hesapları değiştirdi

Şükrü Genç, Sarıyer’de liderliği ve seçimi bırakmıyor…

13 Mart 2024 tarihinde eklendi.
Sarıyer’de bağımsız aday rüzgârı, hesapları değiştirdi

3 Dönem Sarıyer belediye başkanı olarak görev yapan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç. İstanbul büyük şehir belediye başkanı Ekrem İmamoğlu ve Gökhan Zeybek ile ilgili gelişme süreçlerinde Sarıyer ile ilgili bağımsız adaylığını açıklayan Şükrü Genç, Sarıyer bölgesinde en güçlü aday olarak tekrar gündemde.

Şükrü Genç’in aday gösterilmemesi ile ilgili parti oylarına güvenen İmamoğlu seçime az bir süre kaldığı günlerde yaptığı hatayı fark etti.

Chp’nin bölgedeki büyük bir parti oyu olduğunu düşünen parti yönetimi, bağımsız adayın anketlerdeki büyük üstünlüğünü görünce bölgede yaptığı hatayı fark etti.

Şükrü Genç yoğun tempoda devam ettiği seçim çalışmalarında oldukça büyük ilgi görmeye ve desteklenmeye devam ediyor.

Uzun zamandır bir bağımsız adaya verilen en büyük destek ve anketlerdeki en büyük orana sahip olan başkan. Bahçeköy mahallesinde ziyarete gittiği Yeni mahallede yer alan Gül Apartmanında yoğun yağmur ve soğuk havaya rağmen büyük ilgi ve mutlulukla karşılandı.

Bölge halkının büyük destek verdiği başkan ve seçimde başkan adayı olan Şükrü Genç seçilmesi durumunda Sarıyer de görev yapmış en uzun süreli başkan olarak ta tarihe adını yazdırmış olacak.

Chp nin 3 dönemdir seçimi kazandığı Sarıyer belediyesi İstanbul’un en önemli belediyeleri ve boğaz hattından dolayı en değerli belediyeleri arasında görülmekte.

Şükrü Genç yeni dönemde en büyük seçim kampanyaları ve vaatleri arasında bölgede yer alan kat mülkiyeti sorunu ve çözümü yer almakta.

Bahçeköy , Ayazağa , poligon mah, reşitpaşa ve İstinye , maden mah bazı bölgelerinde kat mülkiyeti sorunu en önemli bölge sorunları arasında yer almakta.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ