Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Sedat Peker’den aylar sonra flaş hamle!

Suç örgütü lideri olduğu iddiası ile hakkında yakalama kararı bulunan ve şu an BAE’de olduğu düşünülen Sedat Peker, aylar sonra sessizliğini bozdu. Peker’den meraklandıran hamle ise sosyal medya platformu Twitter’dan geldi…

19 Kasım 2022 tarihinde eklendi.
Sedat Peker’den aylar sonra flaş hamle!

Hakkında yakalama kararı olan ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) ‘dijital tecrit’ altında tutulduğu iddia edilen Sedat Peker’den aylar sonra flaş hamle geldi. Resmi sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan Sedat Peker’den yaklaşık üç aydır bir haber alınamıyordu. En son 3 Eylül 2022 tarihinde paylaşımlarda bulunan Peker, bugün resmi sosyal medya hesabı Twitter’da sessizliğini bozdu.

3 Eylül’den bu güne herhangi bir paylaşım yapmayan hatta beğeni de bile bulunmayan Peker, DW Türkçe’nin yapmış olduğu bir haber sebebi ile paylaşımlarda bulundu. DW Türkçe’nin haberine göre; BAE’den bir yetkili Sedat Peker’in yanına gidip, “Paylaşımda bulunursan seni Türkiye’ye iade edeceğiz” dedi. Peker ise bu haberin ardından Twitter’a girerek adının geçtiği bazı tweetleri beğenip aynı zamanda paylaştı.

Sedat Peker’in bu hareketi ise sosyal medyanın gündemine otururken, 2023 yılında gerçekleşecek olan seçime iki ay kala konuşacağını söyleyen Peker’in geri dönüyor iddialarına sebep oldu.

TERS HAMLE YAPTI

Peker, Twitter’da yaptığı bu paylaşımların ve beğenilerin ardından ise akıllarda soru işaretlerine sebep olacak bir hamlede bulundu. Hayranlarının ve ona destek verenlerin paylaşımlarını retweet yapan Peker, kısa bir süre sonra bu paylaşımları kaldırdı.

İşte o paylaşımlar:

s1.jpgs2.jpegs3.jpg

s5.webps6.webps7.png

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ