Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Son Dakika! Bitlis’te sokak köpeğinin ısırdığı ve kuduz olan çocuk hayatını kaybetti

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde köpeklerin saldırısına uğrayan 2 çocuktan biri olan ve Ankara’da tedavi altında bulunan M.E. hayatını kaybetti…

09 Kasım 2022 tarihinde eklendi.
Son Dakika! Bitlis’te sokak köpeğinin ısırdığı ve kuduz olan çocuk hayatını kaybetti

Adilcevaz ilçesine bağlı Göldüzü köyünde yaklaşık 10 gün önce sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan P.E. (10) ve M.E. (12) yaralanmıştı. Ankara’ya sevk edilen çocuklardan M.E. hayatını kaybetti.

NE OLMUŞTU?

Bitlis’te 5 hafta önce köpek saldırısına uğrayan ve ailesine bisikletten düştüğünü söyleyen Mustafa E., köpeğin ısırdığı kolunun uyuşması nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Burada kuduz hastalığı şüphesiyle tedaviye alınan Mustafa E’nin yaşadığı Göldüzü köyünde de Sağlık Bakanlığı ekiplerince inceleme başlatılmıştı. Yapılan incelemelerde kuduz olduğundan şüphelenilen Polat E. (9) de önlem amaçlı tedavi altına alınmıştı. Çocuklar burada ilk doz kuduz aşılarını olduktan sonra Ankara’daki Hacettepe Tıp Fakültesi’ne sevk edilmişti. Yapılan tetkiklerde 10 yaşındaki Mustafa E.’ye kuduz teşhisi konulmuştu. Tedavi altına alınan Mustafa E.’nin sağlık durumu ciddiyetini korurken, Polat E.’nin ise kuduz olmadığı anlaşılmıştı.

İHA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ