Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

‘Soylu’nun operasyon aracı’ denilmişti: Ümit Özdağ’dan ‘Adnan Oktarcı kayınbiraderi yakalandı’ haberlerine yanıt

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yakın medya organının aylar önce servis ettiği ve “Ümit Özdağ’ın Adnan Oktarcı kayınbiraderi” denilen haberin ardından söz konusu kişi gözaltına alındı. Özdağ, yakalanan kişinin kayınbiraderi olmadığını açıkladı…

07 Ekim 2022 tarihinde eklendi.
‘Soylu’nun operasyon aracı’ denilmişti: Ümit Özdağ’dan ‘Adnan Oktarcı kayınbiraderi yakalandı’ haberlerine yanıt

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasındaki tartışmada yeni gelişmeler yaşandı.

“Soylu’nun operasyon aracı” olarak adlandırılan “Habermotto” adlı internet haber sitesinde, 19 Mayıs 2022’de “Kimler kimlerle beraber? Adnan Oktar’ın firari İsrail imamı Ali Sadun Engin’i ırkçı eniştesi Ümit Özdağ mı koruyor” başlıklı bir haber yayımlanmıştı.

Haberde, Adnan Oktar suç örgütünün “İsrail imamı” olduğu ifade edilen Ali Sadun Engin’in, Özdağ’ın kayınbiraderi olduğu öne sürülmüştü.

GÖZALTINA ALINDI, KAYINBİRADERİ DENİLDİ

Öte yandan bugün, eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın ağabeyi Serhat Albayrak’ın başında bulunduğu Turkuvaz Medya’ya bağlı Sabah gazetesinde, “Ümit Özdağ’ın kayınbiraderi Adnan Oktar örgütünden gözaltına alındı” başlıklı bir haber servis edildi.

Haberde, Oktarcı Ali Sadun Engin’in Yunanistan’a kaçmaya çalışırken yakalandığı ve gözaltına alındığı ifade edildi. Haberde, Engin’in Özdağ’ın kayınbiraderi olduğu vurgusu yapıldı.

ÜMİT ÖZDAĞ’DAN GERÇEK GÜNDEM’E AÇIKLAMA

Soylu’ya yakın medyanın aylar önce servis ettiği haberin ardından yapılan gözaltıda Özdağ’ın da adının geçirilmesi üzerine Zafer Partisi’nden açıklama yapıldı. Açıklamada, “Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ yapılan iğrenç iftiraların ardı arkası kesilmiyor.  Hiç olmayan baldızı üzerinden Ümit Özdağ’a saldıran çevreler, bu kez de hiç olmayan kayınbiraderi üzerinden Özdağ’a saldırmaya başladı” denildi. Parti, Özdağ ile yakalanan kişinin herhangi bir yakınlığı olmadığı ifade edildi.

Gerçek Gündem’e açıklamalarda bulunan Ümit Özdağ da haberlerin gerçeği yansıtmadığını, söz konusu kişinin kayınbiraderi olmadığını belirtti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ