Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Stephen King’in “Düzenleyiciler” Kitabı Sinemaya Uyarlanacak

Stephen King’in çok satan romanı “The Regulators” (Düzenleyiciler), yakında beyaz perdeye geliyor. Bohemia Group kitabın uyarlama haklarını satın aldı. şu anda geliştirme aşamasında olan filmin senaryosunu George Cowan kaleme alacak…

11 Ağustos 2022 tarihinde eklendi.
Stephen King’in “Düzenleyiciler” Kitabı Sinemaya Uyarlanacak

Bohemia Group CEO’su Susan Ferris, Deadline’a verdiği röportajda Stephen King ve ekibiyle çalışmaktan büyük bir heyecan duyduklarını dile getirdi ve “Romanın temaları ve karakterleri çok güçlü bir şekilde yankılanıyor ve inanılmaz bir film yapmayı dört gözle bekliyoruz.” ifadelerinde bulundu.

Stephen King’in “Richard Bachman” mahlasıyla yazdığı ve ilk olarak 1996 yılında yayınlanan “Regulators” gerçeküstü olayları kısa sürede değişen mekân ve zamana yayarak anlatan ürpertici bir gerilim romanı. Hikaye, küçük bir kasabanın, bir gün gelen minibüslerden af tüfekli insanların çıkıp herkesi öldürmeye çalışmasıyla karşılaştığı teröre odaklanıyor. Kasabanın üstüne kabus gibi çöken bu terör eylemlerinin beyni, ebeveynleri öldürülen genç bir çocuğun vücudunu ele geçiren kötü bir yaratıktır.

Filmin, kitabın konusunu ne kadar yakından takip edeceği bilinmiyor, ancak Stephen King hayranları için, sevilen yazarın bir eserini daha beyaz perdede görecek olmak heyecan verici. Henüz proje geliştirme aşamasında olan filmle ilgili diğer detaylar bilinmiyor.

Stephen King’in on olarak “Firestarter” (Tepki) kitabı sinemaya uyarlanmış ancak Zac Efron ve Ryan Kiera Armstrong başrollü film ortalama yorumlar almıştı. Gerilim ve korku romanları denince akla gelen yazarın kitaplarından uyarlanan eserler arasında “Shining”, “Carrie”, “It” gibi klasikler bulunuyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ