Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Tanju Özcan’dan Kılıçdaroğlu’nun ‘başörtüsü’ tepkisi: ‘Olmayan bir sorunu açmak yerine…’

CHP’den geçici olarak çıkarılan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun ‘başörtüsü’ çıkışına tepki gösterdi…

05 Ekim 2022 tarihinde eklendi.
Tanju Özcan’dan Kılıçdaroğlu’nun ‘başörtüsü’ tepkisi: ‘Olmayan bir sorunu açmak yerine…’

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçtiğimiz gün başarötüsü hakkında yaptığı; “Kadınların giyim kuşamını siyasetin tekelinden çıkartıyoruz. Bu hakkı yasal güvenceye alacağız. Bunu bir tartışma konusu olmaktan tümüyle çıkartacağız. Yarın itibari ile bu yarayı sonsuza kadar kapatacak adımı atıyoruz. Kanun teklifimizi grup toplantımızdan hemen sonra TBMM’ye sunacağız” açıklaması Türkiye gündemine otururken; CHP konu hakkında kanun teklifini Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne sunmuştu.

TANJU ÖZCAN’DAN TEPKİ

Kılıçdaroğlu’nun ‘başörtüsü’ çıkışı tartışılmaya devam ediyor.

CHP’den geçici olarak çıkarılan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun ‘başörtüsü’ çıkışına tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Özcan, ”Ben bir kamu Kuruluşu olan Bolu Belediye başkanıyım. Zaten benim belediyemde ve başka kamu kurumlarında başörtüsü sorunu yok ki… olmayan bir sorunu açmak yerine var olan açlık, yoksulluk, enflasyon, işsizlik, yüksek enerji maliyetleri gibi halkın somut sorunları tartışmayı öneriyorum” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ