Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Tarım Kredi Marketlerinde 30’den Fazla Ürünün Fiyatı İndiriliyor

Tarım ve Kredi Kooperatifleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla marketlerde fiyat indirimine gitti. Marketlerdeki indirimler, 15 Ağustos Pazartesi’nden itibaren başlayacak. Tarım Kredi, ilk etapta 30 ürünün indirime gireceğini, bu indirimlerin devamının geleceğini açıkladı…

12 Ağustos 2022 tarihinde eklendi.
Tarım Kredi Marketlerinde 30’den Fazla Ürünün Fiyatı İndiriliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP’nin dünkü Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında, Tarım Kredi Kooperatifleri’ne ait marketlerin kâr amaçlı kurulmadığını belirterek, fiyatların düşürülmesi talimatı vermişti. Erdoğan, dün de Ankara’da DSİ’nin açılışında konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

“KIRMIZI ETTE YÜZDE 30-35 ARASI İNDİRİM UYGULANACAK”

Erdoğan, kırmızı ette de indirim uygulanacağını ifade ederek, şunları söyledi: “Biz laf değil iş üretiriz. Tarımdan istihdama, Marketlerde benim vatandaşımı dara sokanlar Tarım Kredi Kooperatifleri talimatı aldı. Bundan böyle koyun kuzu etinden yüzde 25 indirim bunu başlattık. Bu sabah Tarım Kredi Kooperatifi Başkanıyla konuştum, Bakanımda konuştu, Büyükbaş hayvanlarda da yüzde 30, 35 indirimle onların da satışına başlayacağız.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ