Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Tarım Kredi ürünleri zincir marketlerde satılacak

Tarım Kredi marketleri ve zincir marketler arasında bir platform oluşturulacağını ve tarım kredi ürünlerinin daha fazla tüketici grubuna hitap edeceğini açıklayan Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, konu ile ilgili yapılan görüşmelerin olumlu ve yapılan çalışmalarda sona gelindiğini belirtti…

23 Ağustos 2022 tarihinde eklendi.
Tarım Kredi ürünleri zincir marketlerde satılacak

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Cumhurbaşkanlığı Bakanlar Toplantısı’nın ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kirişçi, Tarım Kredi ürünleri için bir zincir marketle anlaşma hazırlığında olunduğu söyledi.

Kirişci, “Bir zincir market ile Tarım Kredi Kooperatifleri arasında platform oluşturulacak. Bu zincir marketin şubelerinde Tarım Kredi’nin ürünleri satılacak. Bu sayede Tarım Kredi ürünleri daha fazla tüketici grubuna hitap edecek” dedi.

“GÜBRE KORİDORU DÜNYAYI RAHATLATIR”

TRTHaber’e göre, tahıl koridorunun ardından gübre koridorunun da mümkün olabileceğini belirten Bakan Kirişçi, “Gübre koridoru dünyayı rahatlatır” dedi.

Kirisci konuyla ilgili şunları söyledi:

“Tahıl koridoru olması gerektiği gibi işliyor. Sadece tahıl gibi kabul edilse de iki üründe ambargo uygulanmıyor. Tahıl ürünleri ve gübre. Amerika tarafından yapılan açıklamayla gıda ve gübrenin ambargoya dahil edilmediğinin belirtilmesi, Rusya’nın malını taşıyan ülkeleri rahatlattı. Rusya’dan dolayı dünya biraz rahatlar diye düşünüyorum.”

ZİNCİR MARKET İLE TARIM KREDİ ARASINDA PLATFORM OLUŞTURULACAK

Yeni dönemde Tarım Kredi ürünleri de daha fazla tüketiciyle buluşacak.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci bu çalışmaya ilişkin detayları da paylaştı.

“Bir zincir market ile Tarım Kredi Kooperatifleri arasında platform oluşturulacak. Bu zincir marketin şubelerinde Tarım Kredi’nin ürünleri satılacak. Bu sayede Tarım Kredi ürünleri daha fazla tüketici grubuna hitap edecek. Görüşmeler olumlu ve çalışmada sona gelindi.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ