Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Televizyona yansımayan skandal görüntü: Jesus İstanbulsporlu oyuncuyu önce tekmeledi…

İstanbulspor’a konuk olan Fenerbahçe sahadan 5-2 galibiyetle ayrıldı. Maç sırasında ekranlara yansımayan görüntüler sosyal medyada gündem olurken Portekizli hoca Jorge Jesus’un İstanbulsporlu oyuncuyu önce teklemeyip sonra başını okşadığı anlara tepki yağdı. Skandal görüntü, o esnada tribünde kayıtta olan bir taraftar tarafından kaydedildi. İşte o anlar…

31 Ekim 2022 tarihinde eklendi.
Televizyona yansımayan skandal görüntü: Jesus İstanbulsporlu oyuncuyu önce tekmeledi…

Süper Lig’in 12. haftasında İstanbulspor’a konuk olan Fenerbahçe rakibini 5-2 yendi. Müsabakanın yankıları devam ederken, maçın ardından sosyal medyayı sallayan bir görüntü ortaya çıktı.

ÖNCE TEKMELEDİ SONRA BAŞINI OKŞADI

İstanbulsporlu bir futbolcunun Fenerbahçe yedek kulübesinin olduğu bölümde sakatlanarak yerde yattığı sırada Portekizli teknik patron Jorge Jesus’un oyuncuya önce tekme attığı ardından başını okşadığı anlar, o sırada tribünde kayıtta olan bir seyirci tarafından görüntülendi. İstanbulspor sağlık ekibi çalışanları Jesus’a skandal hareketi sonrası tepki gösterdi.

SKANDAL OLAYA TEPKİ YAĞDI

Jesus’un tedavi sırasında da bir şeyler anlattığının görüldüğü video, sosyal medyada gündem olurken binlerce sosyal medya kullanıcısından tepki yağdı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ