Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler
Serkan Candaş

Tire Belediyesi, neden Tire FK’ya destek olmuyor!

28 Temmuz 2024 tarihinde eklendi.
Tire Belediyesi, neden Tire FK’ya destek olmuyor!

Beni tanıyanlar bilir. Ben İzmir’in güzel yeşil ilçesi Tireliyim ve memleketimi çok fazla severim her ortamda anlatır reklamını yaparım. Fakat sivri dilli olduğum, yalakalık ve yağcılık yapmadığım, her rüzgâra dümen kırmadığım vb. şeyler için oradakiler çok fazla sevmez beni, tabii belli bir kesim sevmez!

Bugün gene Tire’den kulağıma gelenlerden bahsedeceğim, hadi başlayalım…

Bugün bana gelen bilgiye göre Tire Belediyesi, bu sene 3. Lig’de boy gösterecek olan Tire FK‘ya destek olmuyor ve tam tersi köstek oluyormuş, hiçbir şeye izin vermiyormuş vb. şeyler yaşanıyormuş, hatta bu yüzden Tire FK armasını dahi değiştirmiş. Eğer destek olmama konusu doğruysa, bu büyük bir yanlış.

Çünkü bu kulüp ‘Tire’ ismi taşıyor ve bu büyük bir reklam. Tire FK, 3. Lig’de oynayacak ve birçok yere maça gidecek, birçok yerden maça gelecekler ve başarı elde ettikçe Tire’nin ismi duyulacak, birçok görsel ve basılı yayında, sosyal medyada, ayrıca kulaktan kulağa yayılacak ve tabii bu durum, bu reklam Tire Belediyesi, başkanı ve Tire esnafının da çok işine yarayacak.

Yani, belediyede başkanın aklıselim bir danışmanı yok mu?

Eğer o yoksa, başkan yardımcıları ya da yakın çalışma arkadaşları da düşünüp başkana iletmiyor mu bunu?

Neyse, belki bu yazıdan sonra birileri kendi fikriymiş gibi başkana iletir umarım. Kendi fikriniz gibi iletin benim için sorun yok, yeter ki memleketim Tire’nin şanı yürüsün.

Ben; basın danışmanlığı, PR, halkla ilişkiler vb. çalışmalarda başarıyla 22 yılı devirmiş bir adamım, azıcık dinleyin be lafımızı!!!

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ