Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Türkçev Çevre ile MediEY Sağlık ve Yönetim Danışmanlığı’dan dev anlaşma

Türkçev Çevre ve Sağlık Yönetimi Danışmanlığı Konusunda MediEY ile partnerlik anlaşması yapmıştır…

14 Temmuz 2023 tarihinde eklendi.
Türkçev Çevre ile MediEY Sağlık ve Yönetim Danışmanlığı’dan dev anlaşma

Türkçev Çevre ve Sağlık Yönetimi Danışmanlığı Konusunda Öncü olan MediEy Sağlık ve Yönetim Danışmanlık Hizmetleri ile partner anlaşması yaparak hizmet ağına yenilerini eklemiştir.

Sağlıkta ve Yönetimde Çözüm Noktanız…

MediEy Sağlık ve Yönetim Danışmanlık Hizmetleri i ve Diğer Alanlarınızdaki İhtiyaçlarınızı ve Taleplerinizi Karşılamak Amacı ile Türkiye’de Bir Çok Kurumsal Sağlık Kuruluşlarında Çalışmış,  Gerekli Bilgi ve Donanıma Sahip, Uzman, Deneyimli Kadrosu ile Sağlık Sektöründeki Tüm Taleplerinize Yön Verme konusunda hizmet vermektedir. Türkçev Çevre çözüm ortaklığı anlaşması yaparak, MediEY  ile birlikte Mevzuat ve Ruhsatlandırma, Sağlık Turizmi Yetki Belgesi, Proje Hizmetleri, Maliyet Analiz ve Ciro Arttırımı, Teknik Hizmetler ve Yapı İşleri, Hukuk  Hizmetleri, Ambulans Hizmetleri, SGK Danışmanlık Hizmetleri, Kalite ve Akreditasyon Hizmetleri, Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Danışmanlığı, Bilgi Teknolojileri ve Siber Güvenlik Danışmanlık Hizmetlerimiz ile Sağlık Yönetimi konularında da hizmet vermeye başlamıştır.

TÜRKÇEV ÇEVRE’nin MediEY SAĞLIK ile çözüm ortaklığı  sonucunda YENİ HİZMETLERİ

Mevzuat ve Ruhsatlandırma

Sağlık Turizmi Yetki Belgesi

Proje Hizmetleri

Maliyet ve Ciro Arttırımı Hizmetleri

Teknik Hizmetler ve Yapı İşleri

Hukuk Hizmetleri

Ambulans Hizmetleri

SGK Danışmanlık Hizmetleri

Kalite ve Akreditasyon Hizmetleri

Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Danışmanlığı

Bilgi Teknolojileri ve Siber Güvenlik Danışmanlık Hizmetleri

Türkçev Çevre; MediEY Yönetim Kurulu Başkanı Emre YILMAZ ile birlikte yapmış oldukları görüşmeler sonucunda anlaşma sağlayarak, çözüm ortaklığının kendilerine vizyon katacağının ve bir çok konuda verilen hizmetlerden sağlık sektöründe ki müşterilerinin memnun kalacağından şüphe duymadıklarını belirtmiştir.

Göktuğ Tahıl Hizmet verme işini herkesin yapabileceğini,   ancak doğru ve kaliteli hizmetin bilinçli adımlar sonucun da ortaya çıkacağının farkındalığı ile hareket edilmesi gerektiği vurgulamıştır.

Emre Yılmaz ise kalitenin ve başarının tesadüf olmadığına dikkat çekerek gerekli bilgi ve donanıma yıllar sonucu çalışarak sahip olunacağının, sahip olunduktan sonra ekip kurularak alanında uzman kişilerle ve deneyimli kadro ile hizmet vermeyi odak noktası olarak belirlediklerini ve bunu prensip edindiklerini belirtmiştir.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ