Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Türkiye’deki tüm maçlar süresiz olarak ertelendi

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, Çaykur Rizespor maçından sonra hakem Halil Umut Meler’e sahanın içinde yumruk attı. TFF Başkanı Büyükekşi, saldırının ardından yaptığı açıklamada lig maçlarının süresiz olarak ertelendiğini duyurdu…

12 Aralık 2023 tarihinde eklendi.
Türkiye’deki tüm maçlar süresiz olarak ertelendi

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında 1-1 berabere kaldıkları Çaykur Rizespor maçından sonra hakem Halil Umut Meler’e saldırdı. Yere düşen Halil Umut Meler’in yüzüne tekme attı. Saldırının ardından hakem Halil Umut Meler’in sol gözü şişti. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, saldırının ardından yaptığı açıklamada lig maçlarının süresiz olarak ertelendiğini duyurdu. Büyükekşi, “TFF olarak acil bu saate kadar toplantımızı gerçekleştirdik ve tüm liglerdeki maçları süresiz olarak erteledik. Artık yeter diyoruz.” dedi.

Büyükekşi, “Gerekli cezaları TFF Yönetimi vermiyor. Hukuk Müşavirliğimiz yarın sevk edecek ve kurullarımız gereken cezayı verecek” ifadelerini kullandı.

TFF Yönetim Kurulunun Levent’te yaptığı toplantının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Büyükekşi’nin açıklamaları şu şekilde:

“Halil Umut Meler’e yapılan insanlık dışı alçak saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Halil Umut Meler’in sağlık durumunu yakından takip ediyor, değerli hakemimize acil şifalar diliyoruz. Bugüne kadar hakemleri hedef gösteren, hakemlere yönelik suça teşvik eden herkes bu aşağılık suçun ortağıdır. Kulüp başkanlarının, yöneticilerinin, teknik direktörlerinin, televizyon yorumcularının hakemleri hedef gösteren sorumsuz açıklamaları bugün bu alçak saldırıya zemin hazırlamıştır. Yıllar önce olmuş bazı olayları bugün olmuş gibi sürekli gündeme getiren herkes bu çirkinliğin sorumlusudur. Bu insanlık dışı saldırının sorumluları ve azmettiricileri hakkında devletimizle eş güdümlü olarak hak ettikleri tüm cezai işlemler uygulanmaya başlanmıştır. Sorumlu kulüp, kulüp başkanı, yöneticileri ve Halil Umut Meler’e saldırıda bulunan tüm suçlular, en ağır şekilde cezalandırılacaktır. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu kararı ile tüm liglerdeki maçlar süresiz olarak ertelenmiştir.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ