Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

ULUSAL MEDYAYA ESİN KAYNAĞI OLUYORLAR

13 Nisan 2022 tarihinde eklendi.
ULUSAL MEDYAYA ESİN KAYNAĞI OLUYORLAR

Yaşar Polat ile Erinç Terzi’nin sahibi oldukları Trakya Türk Tv, yayın yaptığı Trakya Bölgesi’nde fırtına gibi esiyor. Uyum içerisinde ortaklık yapan iki ismin ileriye yönelik müthiş projeleri var…

CEMAL BİLGE TEKİRDAĞ – Yerel olmasına rağmen ulusal tatta yayınlar yapan, yaptığı 10 haberinden üçü ulusal medyada ses bulan Trakya Türk Tv, son 27 yılda sadece ilin ve ülkenin gerçekleri konusunda Tekirdağ’ı ve Tekirdağlıları değil ulusal medya aracılığı ile Türkiye’sini de informe ediyor.

İŞTE BAŞARININ MİMARLARI

Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı Erinç Terzi’nin, Genel Yayın Yönetmenliğini Yaşar Polat’ın, Genel Yayın Koordinatörlüğü’nü Aysel Güneş’in, Haber Müdürlüğü’nü Yüksel Arslan’ın, Programlar Müdürlüğü’nü Serkan Bayındır’ın, Teknik Müdürlüğü’nü Bülent Çakırlı’nın yaptığı kanalın birbirinden cevval muhabirlerinin gün boyu kovaladıkları birbirinden özel ve güzel haberlerini Tekirdağ’a ve Türkiye’ye duyuran isimse spiker, Gizem Öztürk.

İŞİ BİLEN BİR YÖNETMEN

Yaşar Polat, basın camiasının yakından tanıdığı bir isim. Televizyonculuğu T’sinden N’sine hatim etmiş bir genç. Özellikle teknik konularda tam bir deha. Birbirinden güzel haber metinleri yazmasının yanında iyi de bir programcı.

GAZETECİLİK TARAFSIZLIĞI GEREKTİRİR

Haftanın 5 günü sabah 10’da başlayıp öğlen 12.00’de sona eren programıyla Tekirdağ’a ve ülkesine ayar çekebilen üstün bir zekaya sahip. İlde herkes O’nun fikirlerine saygı duyuyor. “Gazetecilik tarafsız olabilirsen gazeteciliktir” diyerekte meslekteki duruşunu ifade ediyor.

YERELİ ULUSALA TERCİH EDEN YÖNETMEN

Kanalın her kademesinde uzun yıllar görev yapan Serkan Bayındır’sa ulusal basında edindiği tecrübeleri yeni yapılanmasıyla birlikte Trakya Türk Tv’nin hizmetine sunmuş. Ülkenin önde gelen kanallarında çalışmış, televizyonculuğun her kademesinde başarılı görevlere imza atmış olan Bayındır, “Ulusal yayıncılık dururken neden yereldesin?” sorusuna ise verdiği cevapla soruyu soranları şaşırtıyor.

İDDİASINDA HAKLI ÇIKTI

Bayındır, “Benim hedefimde başarılı olmuş bir kanalda, çok iyi makamlarda görev yapmaktan çok başarıya ihtiyacı olan küçük ama iddiası büyük bir kanalı çekip çevirmek vardı. Ben bu konuda koyduğum hedeflerime ulaştım. Haftada en az 3 yada 4 haberimiz ulusal medyada ses buluyor. Kanalımıza ait haberler, takla attırılarak kullanılıyor ve bir şekilde 81 milyon vatandaşın bilgisine sunuluyorsa, burada büyüklüğü tartışılan o haberleri alıp seyircileriyle paylaşanlar değil, Trakya Türk Tv’nin haberciliği olmalıdır” diyor

HABER MÜDÜRÜ KEYİFTEN DÖRT KÖŞE

Haber müdürü Yüksel Arslan’sa son yıllarda başarıları herkesin diline pelesenk olan kanalla ilgili konuşulanların kendisine büyük keyif verdiğini belirterek, “Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz” diyor. Ardından sözünü şu cümleyle tamamlıyor, “Bu kanalda çalışan bizler görev esnasında gözlerini budaktan esirgemeyen timleriz, görev dışında ki zamanlarda da birbirine bağlı, birbirini çok seven, çok güçlü bir aileyiz”

GÜZEL SPİKERİN DUYGULARI

Kanalın genç ve güzel ekran yüzü Gizem Öztürk’te Trakya Türk Tv’nin haber spikeri olmaktan mutlu olduğunu söylüyor ve şöyle devam ediyor, “Böyle bir kanalda çalışıyor olmak, bu kanalın haber spikeri olmak beni sadece mutlu etmiyor. Burası benim aynı zamanda gururum. Yaşadığım bu iki duygumun tarifi yok. Trakya Türk Tv’li olmak sadece benim için değil burada görev yapan herkes için bir ayrıcalık” diyor

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ