Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

‘Ümraniye’de görev yapmaktan çok mutluyum’

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği (YGD) yönetici ve üyelerini makamında kabul eden Ümraniye Kaymakamı Abdulaziz Aydın, aziz şehir İstanbul’un güzel ilçelerinden Ümraniye’de görev yapmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi…

08 Aralık 2023 tarihinde eklendi.
‘Ümraniye’de görev yapmaktan çok mutluyum’

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği (YGD) yönetici ve üyelerini makamında kabul eden Ümraniye Kaymakamı Abdulaziz Aydın, aziz şehir İstanbul’un güzel ilçelerinden Ümraniye’de görev yapmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği yönetici ve üyelerinin, kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaretleri tüm hızıyla devam ediyor.

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Yılmaz, başkan yardımcıları Özner Berber, Yalçın Bel, Süleyman Aydınalp, Zafer Yılmaz ve Süleyman Hilmi Eren, Nimet Kartal’dan oluşan bir heyetle birlikte Ümraniye Kaymakamı Abdulaziz Aydın’ı makamında ziyaret etti.

Gazeteci misafirlerini makamında kabul eden Aydın; “22 yıllık meslek hayatım süresince çok değerli gazeteci arkadaşlarla tanıştım ve birlikte çok güzel çalışmalar yaptık. Gittiğim her yerde gazeteci arkadaşlarla bilgi alışverişi yaparak sorunları birlikte çözmeye gayret ettik.” dedi.

“ÜMRANİYE’DE GÖREV YAPMAKTAN ÇOK MUTLUYUM” 

2022 yılı Ağustos ayından beri Ümraniye’de görev yapan Kaymakam Abdulaziz Aydın, göreve geldiği günden beri ziyaretlerin yoğun bir şekilde devam ettiğine de dikkati çekerek; “İlçemizdeki kurum-kuruluşların temsilcileri ve vatandaşların yoğun bir ilgiyle ziyaretime gelmesi beni çok mutlu ediyor. Ümraniyelilerin göstermiş olduğu ilgi ve teveccühü çok güzel. Aziz şehir İstanbul’un güzel bir ilçesi Ümraniye’de görev yapmaktan dolayı çok mutluyum.” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Samimi ortamda gerçekleşen ziyaret sonrası Ümraniye Kaymakamı Abdulaziz Aydın, gazeteci misafirlerini kapıya kadar uğurladı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ