Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Umut Can Fırat CHP’den Aday Adayı oldu

Genç bir girişimci olan Umut Can Fırat Milletvekili aday adayı oldu…

19 Mart 2023 tarihinde eklendi.
Umut Can Fırat CHP’den Aday Adayı oldu
Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Umut Can Fırat 17 Mart 2023 tarihinde Cumhuriyet Halk Partisi genel merkezine giderek resmi başvuruda bulundu. Başvuru sonrası İstanbul 1. Bölgeden sorumlu CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke ile görüştü. Gençlerin sorunlarından ve bu sorunların çözümlerinden bahsetti.
Gençlere Adım Gibi UMUT Olmak İstiyorum
Gençlerin en büyük sorunu işsizlik! “Gençlerimiz üniversiteden mezun olduktan sonra iş bulamıyor” dedi. Milletvekili olduğunda gençlerin sorunlarının çözümü için çalışacağına, gençlerin gerçek sorunlarının çözümü için mücadele edeceğini söyledi. İşsizlik sorunu, kredi ve yurt sorunu, Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) sorunu, Özel İletişim Vergisi (ÖİV), Pasaport ve yurt dışı çıkış sorunu gibi bir çok sorun ve çözüm yollarından bahsetti.

Gençler saygı görmek ve karar alma süreçlerine katılmak istiyor

Umut Can Fırat; “Biz gençler daha fazla söz sahibi olmak, karar alma süreçlerine katılmak istiyoruz. Seçimlerden seçimlere hatırlanan gençler olmak istemiyoruz. Siyasetin içerisinde yer almak siyaseti gençleştirmek istiyoruz. Atatürk’ün gençliğe hitabesinde; Ey Türk gençliği! Birinci vazifen; Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilalebet muhafaza ve müdafaa etmektir ile başlıyor, Cumhuriyetimizin 100. Yılında karar alma süreçlerinde yer almalıyız. 
Ey Türk istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır. Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur. Atatürk’ün açtığı yolda gösterdiği hedefe adım adım gençler olarak gideceğiz.”

Şimdiki çocuklar ve gençler Türkiye’nin geleceği

Türkiye olarak çocuklarımıza ve gençlerimize sahip çıkmalıyız. Tüm çocuklar Türkiye’nin evlatlarıdır. Hiç bir çocuk yatağa aç girmemeli, hiç bir çocuk yetersiz beslenmeden hastalanmamalı, her çocuk okumalı. Şimdiki çocuklar Türkiye’nin geleceğidir. Vekil olduğumda tüm çocuklar için çalışacağım.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ