Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Ünlü oyuncu bile kiralara isyan ediyorsa vatandaş ne yapsın?

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin kadrosunda yer alan ve performansıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Metin Pıhlıs, ev sahibinin yaptığı kira zammına sosyal medya hesabı aracılığıyla tepki gösterdi…

03 Kasım 2022 tarihinde eklendi.
Ünlü oyuncu bile kiralara isyan ediyorsa vatandaş ne yapsın?

Son dönemde konut ve kira fiyatlarında yaşanan artış tepki toplamaya devam ediyor. Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin kadrosunda yer alan ve performansıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Metin Pıhlıs, ev sahibinin yaptığı kira zammına sosyal medya hesabı aracılığıyla tepki gösterdi.

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’de rol alan oyuncu ünlü oyuncu Metin Pıhlıs de yaşanan kira artışlarından mağdur olan isimler arasında yer aldı. Genç oyuncu, oturduğu evin kirasının artırılması talebine sosyal medyadan tepki gösterdi.

ŞOK YAŞADI

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin kadrosunda yer alan ve performansıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Metin Pıhlıs’ın ev sahibi kiraya zam yapmak istedi. 52 yıllık bir binada oturan oyuncu, 3750 TL olan kirasının 12500 TL’ya artırılmak istenmesinin şokunu yaşadı.

yutu

SOSYAL MEDYADAN İSYAN ETTİ

Ünlü oyuncu, ev sahibinin bu isteğine sosyal medya hesabı aracığıyla tepki gösterdi. Başarılı oyuncunun paylaşımı kısa süre içerisinde çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

Metin Pıhlıs paylaşımında “Ev sahibim 3750 lira olan kirayı 12500 kira yapmak istiyor, bu arada bina 52 yıllık” dedi.

Oyuncunun paylaşımı da sosyal medyada gündem oldu. Ünlü oyuncunun hayranlarından bazıları artan kiralara tepki gösterirken bazıları da bu fiyatların artık kaçınılmaz olduğunu söyledi.

Kısa süre sonra paylaşımını silen oyuncu “Kira meselesi ile ilgili olan tiviti sildim. Destek ve köstek mesajı atan herkese teşekkürler. Tivitin altında kavgalar dövüşler onlar bunlar her şey oldu. Benim sayfamda bu kadar gerginlik yeter. Daha güzel, daha mutlu günlerde görüşmek dileğiyle. Bu arada yeni video çok eğlenceli izleyebilirsiniz.” dedi.

Resim

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ