Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Ünlülerin Yaşam Koçu Sedat Dörtkardeş, sesini büyük kitlelere duyuruyor

Aile ve Yaşam koçu olan Sedat Dörtkardeş, ekranlarda kendine has üslubu ve tiyatral anlatımıyla binlerce kişinin kalbinde taht kurarak büyük farkındalık yaratmaya devam ediyor…

06 Kasım 2022 tarihinde eklendi.
Ünlülerin Yaşam Koçu Sedat Dörtkardeş, sesini büyük kitlelere duyuruyor

Hafta içi Sat7 Türk ekranlarında yayınlanan Semşa Deniz ile Lezzetli Sohbetler programında Perşembe günleri konuk olan Dörtkardeş, izlenme rekoru kırarak ve değindiği toplumsal sorunları yetkililere ulaşmaya başladı.

Sedat Dörtkardeş; “En başta Sat7 Türk yönetimine ve Şemsa Deniz Bakır’a bana bu fırsatı sundukları için sonsuz teşekkür ediyorum. Sat7 Türk kanalında olmak benim için bir onur, bir mutluluk. Moderatörüm Şemsa Deniz Bakır,  bana çok inanıyor ve güveniyor. Yayın esnasında hep rahatlık ve özgürlük hakim. Kanalımız misyon olarak aile birliği, toplumsal sorunlar, esenlik ve sevgi konuları üzerine kurulmuş. İyi ki varlar. Ben insanlık adına, sevgi adına, esenlik adına daha çok programlar yapacağımıza inanıyorum. Yayında ve yapımda emeği geçen herkese ve takip edip, paylaşan herkese sonsuz teşekkür ediyorum.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ