Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

‘Yasak Elma’daki göndermeye Oktay Kaynarca’dan cevap

Dün akşam Yasak Elma dizisinde Oktay Kaynarca’nın rol aldığı dizilere gönderme yapılmasına ünlü oyuncudan yanıt geldi. Kaynarca, konuya ilişkin ” Kendi aralarında eğlenmişler. Biz de onların kendi aralarında eğlenmelerine güldük” yorumunda bulundu.

01 Kasım 2022 tarihinde eklendi.
‘Yasak Elma’daki göndermeye Oktay Kaynarca’dan cevap

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinin dün akşam ekrana gelen bölümünün bir sahnesinde Oktay Kaynarca’nın “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” ve “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizilerine gönderme yapıldı.

Dizide Yıldız (Eda Ece) eski eşi Doğan’a (Murat Aygen) “Düştüysek kalkmasını da biliriz evelallah… Annemin izlediği dizilerden öğreniyorum bu replikleri… ” diyor. Doğan da “Böyle diziler mi var?” diye sorunca Yıldız “Var tabii… Ben dünyaya eşkıya olmaya gelmişim ama bu yalıya sığmazam mesela… Dizilerin adı…” yanıtını verdi.

‘DEMEK Kİ BİZİ SEYREDİYORLAR’

Tv100’den Birsen Altuntaş’ın aktardığına göre, konuyla ilgili ne yorum yapacağı merak konusu olan Oktay Kaynarca, “Dizinin yapımcısı da, senaristi de arkadaşımız… Kendi aralarında eğlenmişler. Biz de onların kendi aralarında eğlenmelerine güldük. Ne güzel… Demek ki bizi seyrediyorlar” yorumunu yaptı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ