Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Yayıncı Levo’nun Hapis Cezası Onandı

Twitch Türkiye’nin en büyük yayıncılarından Levent Balım, 2 yıl 1 hapis cezasına çarptırıldı. Levent Balım (Levo), cezasının nedenini de paylaştı…

20 Temmuz 2022 tarihinde eklendi.
Yayıncı Levo’nun Hapis Cezası Onandı

Türkiye’nin en popüler yayıncılarından birisi olan Levent Balım (Levo), bugün Twitter hesabından önemli bir açıklama paylaştı. Balım, süren bir dava nedeniyle kendisine verilen 2 yıl 1 aylık hapis cezasının onandığını açıkladı. Balım, “1-1,5 yıldan aşağı dönüş yapılmayan istinaf başvurusunun 20 günde onaylandığını” da belirtti.

Levent Balım’ın ilk başta neden hapis cezasına çarptırıldığı tam olarak bilinmese de sosyal medyada bu konuda çeşitli teoriler paylaşıldı. Fakat Balım, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarda konunun bu teorilerle ilgisi olmadığını, daha önce gazeteci İbrahim Haskoloğlu’nun da cezalandırıldığı şekilde kişisel verilerin paylaşılması olduğunu belirtti.

Levent Balım’ın Avukatı  Ali Gül, Twitter’dan yaptığı paylaşımda Levo’nun neden hapis cezasına çarptırıldığını detaylıca anlattı. Verilen kararın akıl ve mantıkla açıklanamayacağını vurgulayan Gül’ün açıklamaları şu şekildeydi:

“Levent facebookta canlı yayın yaparken bir kişi kendisine laf söylüyor. Levent de bu kişiye sinirleniyor, profiline giriyor ve yalnızca birkaç saniye boyunca herkese açık bu facebook profilini yayında gösteriyor. Mahkeme bu 4-5 saniyeye 2 yıl 1 ay hapis cezası vermiş.”

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ