Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Yeni gözde tatil mekânı İznik

Kurban bayramında İstanbul’a yakınlığı ile bilinen gözde tatil mekânı İznik Lake Life Hoteldeyiz…

16 Haziran 2023 tarihinde eklendi.
Yeni gözde tatil mekânı İznik

Bursa’ nın en güzel ilçelerinden biri olan ve pek çok medeniyete ev sahipliği yapan İZNİK’ ilçesindeyiz. İstanbul’ dan 1.5 saat uzaklıkta olan ilçe, size eşsiz tatil imkânı sunmakta.

İznik’ in en güzel yanı gün batımı manzarası.  Birde yaz ayında ordaysanız muhteşem ekinoks manzarası sizinle.

İznik’ in muhteşem manzaraya ev sahipliği yaptığı, Türkiye’ nin en büyük tatlı su göllerinden bir olan İznik Gölü, tarihin tüm dokularının esintilerini yaşayacağınız İznik Çarşı,  Ayasofya Cami, İznik Çini Müzesi, Nilüfer Hatun Çini Çarşısı, İznik Kalesi, Lefke Kapı, Çini Fırınları, İstanbul Kapı, Yeşil Cami, Zeytin Tarlaları, Sansarak Kanyonu, Keramet Ilıcası sizlere kısa da olsa huzur veren tatil fırsatı sunmakta.

Kurban  Bayramı tatili yaklaşıyor bu uzun tatilde sizler için İznik’ te kalabileceğiniz otelleri inceledik. Tatile kısa bir zaman kalmışken oteller farklı tatil seçenekleri sunmaya başlamış. Birçok alternatif olmasına rağmen içlerinde hem konaklama hem de etkinliği içeriği farklı olan İznik Lake Life Hotel’ i ziyaret ettik.

İZNİK Lake Life Hotel’ de Kurban Bayramı tatili için misafirlerine farklı seçeneklerin yer aldığı tatil programı ile erken rezervasyon kampanyasını başlatmış.

İznik Lake Life Hotel aile ve çocuk oteli misyonuyla her tatilde olduğu gibi Kurban Bayramı tatilinde de hem aileler hem de çocukların mutlu ve eğlenceli tatil yapmaları için harika tatil programı hazırlamış.

24 Haziran 2023 – 2 Temmuz 2023 tarihleri arasında hazırlanan Kurban Bayramı Programında aileler ve çocuklar için her şey düşünülmüş.

  • Junior Chef Atölyesi
  • Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği
  • Doğa Atölyesi
  • KIDS Garden Party
  • Geleneksel Uçurtma Şenliği
  • Göl Kenarında Kumdan Kale Yarışması
  • Çocuk Sineması

Aileler tatilde dinlenirken çocuklar gün boyunca atölyelerde keyifli vakit geçirecekler. Çocuklar mutfak atölyesinde harika lezzetler yapacaklar, Çocuk oyunları şenliğinde bahçe oyunları ile eğlenceli zaman geçirecekler, Doğa Atölyesinde bitkiler ve böcekler incelenerek mini bitki ekimi yapacaklar, Kids Garden Party ‘ de Kamp ateşi eşliğinde marshmallow partisi yapılacak, dans ve hikâye saati yapılacak,  otelin göl kenarında olması rahatlığı ile göl kenarında en güzel kumdan kaleyi kim yapacak sloganı ile çocuklar yaratıcılıklarını sergileyecek, Uçurtma festivalinde göl manzarasında gökyüzü uçurtmalar ile şenlenecek ve tabiki her akşam çocuk sineması günün yorgunluğu atılacak.

Çocuklar bu kadar eğlenceli ortamda eğlenirken, aileleri İznik gezisi yapmanın yanı sıra, muhteşem göl manzarasında yer alan otelde havuz ve göl keyfi yapabilecek. Göl manzarasında öğlen ve akşam yemeği keyfi yapabilecekler.

Sizlerde İznik’ in Ekinoks göl manzarasında bu tatil fırsatını kaçırmayın derim. İznik Lake Life Hotel göl kenarında olup tüm ekinoks manzarasına ev sahipliği yaptığı için eminim tatilde harika fotoğraflar çekip güzel anılar biriktireceksiniz. Herkese iyi tatiller dileriz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ