Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Yunus Katı Kocaeli Deva Partisi’nden milletvekilliği aday adayı oldu!

Trabzon’un Maçka bölgesinin hırslı azimli ve çalışkan isimlerinden birisi olarak gösterilen Yunus KATI, 1981 yılında Bolu doğumlu, Bir erkek, üç kız çocuk babasıdır. Eğitimini Ümraniye lisesini başlayarak, Konya Selçuk Üniversitesinde Lisans eğitim almıştır…

25 Mart 2023 tarihinde eklendi.
Yunus Katı Kocaeli Deva Partisi’nden milletvekilliği aday adayı oldu!
2010 yılında profesyonel çalışma hayatına Endüstriyel alanda çeşitli üretimler yapan kendi firmasını açarak başlamıştır. 10 yıl sektörde büyük projelere imza atan Yunus KATI, 2020 yılında AYKA A.Ş. firmasını kurarak , İhracat, Üretim, Proje Taahhüt ve Yenilenebilir Enerji sektörlerinde faaliyet göstermeye başlamış ve bu sektörde de ihtiyaçları gidermekte önemli rol oynamıştır.
2021 Yılında Sırbistan, Makedonya, Kosava, Hırvatistan, Romanya, Karadağ ülkelerinde Dynamic Enerji firmasını kurarak yenilenebilir enerji piyasasında önemli rol oynamıştır.
2022 yılında Yalova bölgesinde “UM KE Bio Enerji Pelet Üretim Tesisini” kurarak geri dönüşüm enerji piyasasında da çalışmalarına devam etmiş, ülkemizin sayılı üretim tesisleri arasında yer almayı başarmıştır. AYKA A.Ş., Dynamic Enerji ve UM KE BİO Enerjide firmalarında yönetim kurulu üyesi olarak görevlerine devam etmektedir.
DEVA PARTİSİ’NE 28.DÖNEM MİLLETVEKİLLİĞİ  ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSU YAPMIŞ BULUNMAKTAYIM!
Geçtiğimiz günlerde basına ” 3 yıl boyunca damla damla, ilmek ilmek ördüğümüz Türkiye’min DEVA PARTİSİ’ne 28.Dönem milletvekilliği aday adaylığımın başvurusunu yapmış bulunmaktayım.
Mevla’m bizlerin yar ve yardımcımız olsun.” diyerek açıklamalarını bitirdi
Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ