Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Elon Musk geri vites yaptı

Milyarder Elon Musk, SpaceX’in savaştan zarar gören Ukrayna’da Starlink internet hizmetini finanse etmeye devam edeceğini duyurdu…

16 Ekim 2022 tarihinde eklendi.
Elon Musk geri vites yaptı

Tesla ve Space’in sahibi olan milyarder, dün kişisel Twitter hesabında yaptığı paylaşımda “Canı cehenneme. Starlink hala para kaybediyor olsa da, biz Ukrayna hükümetini ücretsiz finanse etmeye devam edeceğiz” diye yazdı.

Tweetine, “Hiçbir iyilik cezasız kalmaz” diye yanıt veren bir takipçisine Musk, “Öyle olsa bile, iyilik yapmaya devam etmeliyiz” dedi.

NE OLMUŞTU?

Musk, cuma günü Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Savunma Bakanlığı Pentagon’a yolladığı bir mektupta, ABD ordusunun ayda on milyonlarca dolar ödeme yapmadığı takdirde Ukrayna’daki hizmeti finanse etmeyi durdurabileceğini yazmış ve Pentagon’dan, yılın geri kalanında 120 milyon, önümüzdeki 12 ay içindeyse 400 milyon dolara yakın maliyeti olacağı düşünülen Starlink’in Ukrayna’daki kullanımı için finansmanı devralmasını talep etmişti.

Bir Pentagon sözcüsü cuma günü yaptığı açıklamada, SpaceX ile iletişim halinde olduklarını söylemiş ancak bunun Starlink uydu iletişim ürününün finansmanı konusunda olup olmadığı konusunda yorum yapmamıştı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ