Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Gök gürültülü sağanak yağış geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü açıkladığı son verilerinde birçok il için gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu. Yurdu etkisi altına alan sıcak hava dalgası yağışlarla birlikte bir süre mola verecek. İşte gök gürültülü sağanak yağışın beklendiği iller…

22 Ağustos 2022 tarihinde eklendi.
Gök gürültülü sağanak yağış geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son verilerine göre birçok ilde gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Hava sıcaklıklarında önemli bir değişikliğin olmayacağı açıklanırken beklenen yağışlara karşı vatandaşlara ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve hortum oluşma riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulunuldu.

GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ GELİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve iç kesimleri ile Doğu Akdeniz’in parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara, Orta ve Doğu Akdeniz’in Toroslar Mevkii, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Afyonkarahisar, Osmaniye, Eskişehir, Sivas, Düzce, Bolu, Erzurum, Kars ve Ardahan çevreleri ile Isparta’nın doğu, Adana’nın kuzey ve doğu, Hatay’ın kıyı, Kahramanmaraş’ın batı ilçelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bu akşam ilk saatlerde Bilecik ve Yalova çevreleri ile Bursa’nın doğu, Kocaeli, Sakarya ve Düzce’nin güney, Eskişehir ve Bolu’nun batı, Kütahya’nın kuzey ve doğu ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Yağışların; bu akşam ilk saatlerde Bilecik ve Yalova çevreleri ile Bursa’nın doğu, Kocaeli, Sakarya ve Düzce’nin güney, Eskişehir ve Bolu’nun batı, Kütahya’nın kuzey ve doğu ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve hortum oluşma riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA DURUMU

MARMARA

Parçalı yer yer çok bulutlu, bu akşam saatlerinde güneydoğusu ile Edirne ve Çanakkale, yarın (Salı) öğle saatlerinde bölge genelinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bu akşam ilk saatlerde Bilecik ve Yalova çevreleri ile Bursa’nın doğu, Kocaeli ve Sakarya’nın güney ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

EDİRNE 21°C, 34°C

Parçalı bulutlu, bu akşam ilk saatler ile yarın (Salı) öğle saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

İSTANBUL 24°C, 32°C

Parçalı bulutlu, yarın (Salı) öğle saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

KIRKLARELİ 21°C, 32°C

Parçalı bulutlu, yarın (Salı) öğle saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

KOCAELİ 24°C, 35°C

Parçalı bulutlu, bu akşam ilk saatlerde güney ilçeleri yerel kuvvetli, yarın (Salı) öğle saatlerinde il geneli yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

EGE

Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Afyonkarahisar çevreleri ile Kütahya’nın kuzey ve doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bu akşam ilk saatlerde Kütahya’nın kuzey ve doğu ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

AFYONKARAHİSAR 18°C, 33°C

Parçalı bulutlu, bu akşam ilk saatlerde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

DENİZLİ 22°C, 36°C

Parçalı ve az bulutlu

İZMİR 23°C, 32°C

Az bulutlu ve açık

MANİSA 21°C, 33°C

Parçalı ve az bulutlu

AKDENİZ

Az bulutlu, bölgenin iç ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Akdeniz’in Toroslar Mevkii, Osmaniye çevreleri ile Isparta’nın doğu, Adana’nın kuzey ve doğu, Hatay’ın kıyı, Kahramanmaraş’ın batı ilçelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA 26°C, 34°C

Parçalı yer yer çok bulutlu, kuzey ve doğusu aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

ANTALYA 25°C, 31°C

Az bulutlu ve açık, iç kesimleri parçalı bulutlu

HATAY 25°C, 31°C

Parçalı bulutlu, yarın (Salı) kıyı kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

ISPARTA 17°C, 32°C

Parçalı bulutlu, bu akşam ilk saatlerde doğu ilçeleri yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

İÇ ANADOLU

Parçalı ve yer yer çok bulutlu, bu akşam ilk saatlerde Eskişehir ve Sivas çevreleri ile Konya ve Karaman’ın güney ve batı ilçelerininin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bu akşam ilk saatlerde Eskişehir’in batı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

ANKARA 23°C, 36°C

Parçalı ve az bulutlu

ÇANKIRI 19°C, 37°C

Parçalı ve az bulutlu

ESKİŞEHİR 20°C, 36°C

Parçalı bulutlu, bu akşam ilk saatlerde batısı yerel kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

KONYA 19°C, 35°C

Parçalı bulutlu, bu akşam ilk saatlerde güney ve batısı yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

BATI KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu, batısının yer yer çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Bolu çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bu akşam ilk saatlerde Bolu’nun batı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

BOLU 20°C, 32°C

Parçalı bulutlu, bu akşam ilk saatlerde batısı yerel kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

DÜZCE 21°C, 35°C

Parçalı bulutlu, bu akşam ilk saatler ile yarın (Salı) öğle saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bu akşam ilk saatlerde güney ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor

KASTAMONU 17°C, 35°C

Parçalı ve az bulutlu

SİNOP 26°C, 32°C

Parçalı ve az bulutlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AMASYA 19°C, 38°C

Parçalı bulutlu

ARTVİN 21°C, 34°C

Parçalı bulutlu, iç kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

ÇORUM 17°C, 36°C

Parçalı ve az bulutlu

SAMSUN 22°C, 30°C

Parçalı ve az bulutlu

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu, kuzey kesimlerinin yer yer çok bulutlu, Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ERZURUM 15°C, 28°C

Parçalı bulutlu, bu akşam saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

KARS 11°C, 30°C

Parçalı bulutlu, bu akşam saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

MALATYA 20°C, 36°C

Parçalı ve az bulutlu

VAN 19°C, 28°C

Parçalı bulutlu

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık, batı kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR 21°C, 39°C

Az bulutlu ve açık

GAZİANTEP 23°C, 37°C

Parçalı ve az bulutlu

SİİRT 26°C, 38°C

Az bulutlu ve açık

ŞANLIURFA 26°C, 38°C

Az bulutlu ve açık

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ