Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

İzmir’i sağanak vurdu: Polis aracı yağmurda çukura düştü

İzmir’de gece saatlerinde kendini gösteren sağanak yağış cadde ve sokakları göle çevirdi. Narlıdere ilçesinde bir polis aracı çöken yolun içerisine düştü. Konak ilçesi Eşrafpaşa Caddesi de ise kuvvetli sağanak yağış sebebiyle bazı iş yeri ve evlerde su baskını görüldü…

27 Ocak 2023 tarihinde eklendi.
İzmir’i sağanak vurdu: Polis aracı yağmurda çukura düştü

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, dün İzmir merkez ve ilçeleri için sağanak yağış uyarısında bulunmuştu. Meteoroloji’nin yapmış olduğu sağanak yağış uyarısı sonrası gece saatlerinde il bütününde kuvvetli yağış etkisini gösterdi. Narlıdere ilçesinde şiddetli yağışlar sebebi ile birçok cadde ve sokak göle dönerken, 9 Eylül Caddesi’nde kısa bir süre önce altyapı çalışması yapılan yolun bir kısmı çöktü. O esnada yolda seyir halinde olan polis aracının da bir kısmı çöken yolun içerisinde düştü.

6256653.jpg

VATANDAŞ KENDİ İMKANLARIYLA ARACINI KURTARDI

Polis ekipleri el birliğiyle çöken aracı bulunduğu yerden çıkarmak için mücadele ederken, aynı zamanda park halindeki aracının lastiği çukura denk gelen bir vatandaş da kendi imkanlarıyla aracını bulunduğu yerden çıkardı.

6256654.jpg

SU BASKINI

Tüm bunların haricinde Konak ilçesi Eşrafpaşa Caddesi de kuvvetli sağanak yağış dolayısıyla adeta göle dönerken, ilçede bazı ev ve iş yerlerinde su baskını olduğu, itfaiye ekiplerinin de suları tahliye etmek için çalışmalar yaptığı öğrenildi.

6256655.jpg

6256656.jpg

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ