Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Selin Ciğerci eski kocası Gökhan Çıra’nın evini bastı!

Geçen günlerde 2. kez boşanan Gökhan Çıra-Selin Ciğerci çiftinin ayrılığı yine kısa sürdü. Ciğerci, eski kocası Gökhan Çıra’nın evine gidip bakın nasıl poz verdi? Görenler “Bu ilişki reklam” yorumları yağdırdı…

13 Ekim 2022 tarihinde eklendi.
Selin Ciğerci eski kocası Gökhan Çıra’nın evini bastı!

Selin Ciğerci-Gökhan Çıra’nın ayrılığı kısa sürdü. 2 kez evlenip boşanan ikili Çıra’nın aldatmasından dolayı tekrar yollarını ayırmıştı. Çıra, boşanma sonrası başka bir ilişkiye başlarken, Ciğerci ise Merve Boluğur’un düğününe erkek arkadaşıyla katılmıştı. Eski eşlerin yeni ilişkileri kısa sürdü. Boşanmanın ardından tekrardan bir araya geldiler. Bakın Selin Ciğerci kendini nasıl ele verdi?

SELİN CİĞERCİ- GÖKHAN ÇIRA YİNE BARIŞTI

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra evliliği 2 kez denemiş ancak başarılı olamamıştı. Selin Ciğerci’yi aldattığı için boşandıklarını itiraf eden Çıra boşanmanın üzerinden 2 hafta geçmeden Sedef Bekiroğlu’yla çıkmaya başlamıştı.

Sedef Bekiroğlu’nu İnstagram’dan bir güzelle aldatmaya çalışan ancak ifşa olan Gökhan Çıra Bekiroğlu tarafından da terkedilmişti.

selingokhan.jpg

ESKİ KOCASININ EVİNDEN POZ VERDİ

Gökhan Çıra’nın ayrılmasından sonra “verilmiş sadakası varmış” diye sevinip paylaşımlar yapan Selin Ciğerci sosyal medyada bir gönderi altına “Yer ve gök bir araya gelse yine de Gökhan’la barışmam demişti ancak bugün yaptığı paylaşımla barıştıkları ortaya çıktı.

selin.jpg

AYAKKABI DETAYI

Ciğerci Gökhan Çıra’nın evinde ayna pozu verdi ve “evimdeyim” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ