Reklam
Reklam

SON DAKİKA

Spot Haberler

Türk genci Berk Ali Aydın’a Çin’den yatırımcı geldi!

Genç girişimci Berk Ali Aydın’ın kurucusu olduğu Türkiye’nin başarılı sosyal medya ajanslarından biri olan Alber Medya, Çinli bir yatırım şirketinden 250 bin dolarlık bir yatırım aldı…

27 Şubat 2023 tarihinde eklendi.
Türk genci Berk Ali Aydın’a Çin’den yatırımcı geldi!

Çin’den büyük bir yatırım alan Alber Medya, hizmetlerini daha geniş bir kitleye ulaştırması ve büyümesini hızlandırması açısından büyük bir fırsat yakaladı.

Sosyal medya ajansı, Türkiye’de birçok önemli markaya dijital pazarlama hizmetleri sunuyor ve bu uluslararası ve büyük yatırımın da ajansın başarısına olumlu katkıda bulunması bekleniyor.

Alber Medya’nın kurucusu Berk Ali Aydın, şirketin büyümesine yönelik farklı adımlar atıyor ve yenilikçi çalışmaları ile dikkat çekiyor. Bu yatırımın da şirketin başarısını daha da artırması bekleniyor.

Genç girişimcilerden oluşan ajans, sosyal medya pazarlama konusunda uzmanlaşmış bir şirket olarak Facebook, Instagram, Twitter, YouTube ve diğer sosyal medya kanallarında reklam ve pazarlama hizmetleri sunuyor. Yeni yatırımın şirketin hizmet kalitesini daha da yükseltmesi ve müşteri portföyünü genişletmesi bekleniyor.

Yatırımın detayları hakkında ajanstan basına bilgi vermesi bekleniyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ